Co sądzicie o walce tych dwóch panów i czy macie jakieś podejrzanie co do zakończenia całej walki? Proszę o mądre przemyślenia.
Mr.Anderson
Zwycięstwa: 1 Remisy: 0 Porażki: 0
Jak dla mnie walka przednia, i (kamienujcie mnie, kamienujcie) najlepsza na gali z dreszczykiem emocji, fajnymi przełamaniami, kick outami po finisherach i z ciekawą końcówką. Wynik walki jest czymś czego oczekiwałem od jakiegoś już czasu - nie liczę oczywiście na heel turn Cena'y, ale nie jestem też stanowczo na nie. Co do samej końcówki - osobą która zaatakowała Cenę to Husky Harris, wnioskując po posturze i włosach osobnika (co by nie mówić - spasiony chłopak był). Ten drugi (a raczej pierwszy, bo wcześniej się pokazał) to może być brat Husky'ego - Bo Rotundo, ale nie jestem pewien w stu procentach. Pozostaje czekać.
I tak na koniec: CENA W NEXUS! YEAH!
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko
Ta walka według mnie była najlepsza z wszystkich. Podobały mi się akcje Wade'a i nawet Ceny. Atak Faców SD i RAW na Nexus - nawet fajnie przemyślane. Ja jak zwykle stawiałem na Wade'a. Ciekawi mnie jak Cena będzie sprawował się w Nexus (xD). Co do końcówki wydaje mi się, że ten koleś co zaatakował Jasia to Triple H. Włosy podobne i wogóle na pierwsze spojrzenie przypomninało HHH. Może powrócił jako Heel. Zobaczymy!
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Pierwsza myśl jak zobaczyłem tego typa to też, że to Husky. Trochę dłuższe włosy postura idento i przez moment było widać kawałek twarzy. Co do heel turnu jasia spodziewany jest najwcześniej na WM jeśli już więc będzie to w jakiś inny sposób rozwiązywane. Co do samej walki to także mi się podobała sporo akcji pokazali obydwaj Cena juz nawet z narożnika skacze i m staje się jednym z moich ulubionych wrestlerów w WWE ostatnio.
Rekord: (nieaktualny- ostatni update In Captivity 2011 )
Wins - 28
Losses- 16
Draws -6
Last fight:
Shine-Tsu-Hiko vs Alberto Del Rio
Achievements:
NWE Champion (2x)
King of the NWE 2011
Fans Favourite of the Year 2010
Best Gimmick of the Year 2010
Najlepszy powrót roku 2011