Każdy z was pewno widział F1 czy superbike...
Co lubicie oglądać ? Jakie sporty motoryzacyjne są waszymi ulubionymi?
Sam osobiście, aż tak nie interesuję się motoryzacją, pewnie dlatego, że tam duży wkład w wynik ma maszyna a nie umiejętności kierowcy. Ale nieraz obejrzę czy to Formułę 1 czy Moto GP, nieraz przejrzę newsy z WRC raz na ruski rok spojrzę na tabele w crossie... Ogólnie to ze sportów motoryzacja u mnie najbardziej kuleję... Dlatego też może wy coś powiedzcie o tych sportach? Zapraszam.
Mr.Anderson
Zwycięstwa: 1 Remisy: 0 Porażki: 0
Osobiście Formułę 1 oglądam od 2006 roku i minąłem może 3 wyścigi. Ogólnie nie dzieje się dużo. To jest sport dla tych, którzy się w to zagłębiom. Tak samo jak Andy WRC sporadycznie relacje na TV4,Moto GP i inne serie wyścigowe śledzę na podstawie newsów
Osiągnięcia:
Justin Gabriel:
* HRE Championship
Kane:
* #1 Contender for Intercontinental Championship
* Royal Rumble 2011 Winner
* #1 Contender for World Heavyweight Championship
Nick Taylor:
* NWE Cruiserweight Championship
* 2x NWE World Heavyweight Championship
* #1 Contender for The NWE Tag Team Titles
* #1 Contender for The World Heavyweight Championship
* Oh My...Moment of the Year 2011
* New Guy of the Year 2011
* NWE Champion
Ja tak szczerze lubię ze sportów motoryzacyjnych tak zwane "Crossy" może dla innych to nie ciekawe,ale to jest tak jak powiedział Jumper z formułą 1,jak się wciągnie to się lubi!A i jeszcze interesuje mnie trochę WRC
Ja tam się interesuje za to żużlem (kwalifikuje się, nie?) i powiem, że jak ktoś nie jest z góry nastawiony na lipę to mu się spodoba, sport w którym Polska jest naprawdę dobra, ma ciekawą przeszłość i wyrównany poziom ligi, swoją drogą jednej z najlepszych na świecie...
szkoda tylko, że tak mało osób potrafi to docenić...
To też racja Zack, ja zawsze wiedziałem, że nasi to naprawdę świetni żużlowcy, ale nigdy nie miałem czasu/okazji oglądać systematycznie żużlu, jakieś tam nieraz mecze widziałem, zazwyczaj Unibaxu z Unią ale tak to naprawdę sporadycznie...
Mr.Anderson
słyszałem, że Golob bije zone, ona poszła na skarge na policje, wiec różnie to jest z tymi naszymi sportowami...
Kurt Maxim
World Heavyweight Championship (2x)
Hardcore Championship (1x)
EXO Elimination Chamber Winner (2011)
Intercontinental Championship (1x)
EXO Money in the NWE
Television Championship (1x) - as Paul Blackwade
Gość
Pamiętam jak kiedyś oglądałem żużel ale, jakoś mnie interesuje to czemu komentatorzy tak się drą zaraz po starcie że ktoś ram prowadzi :]
--------
Kiedyś oglądałem wyścigi Ciężarówek i były zarąbiste ale teraz przestałem i trochę oglądam jakiś sportów po trochu, ale tylko po to żeby obejrzeć, bo teraz interesuję się bardziej innymi rzeczami
Wyścigi ciężarówek... Masz na myśli Monster Trucki czy coś w stylu Dakaru?
Mr.Anderson
Gość
jakbym miał na myśli Monster Trucki to bym tak napisał xD|| Dakaru nie lubie|| Kiedyś oglądałem wyścigi Ciężarówek|| CHociaż Monster Trucki też lubie zwłaszcza.....Grave Diggera ^^
No Grave nieźle jeździ... ^^ Walczy ciut słabiej ale co tam. xD A jakie wyścigi ciężarówek ty oglądałeś Hot Wheelsy?!
Mr.Anderson
Gość
Andy! On już nie walczy xD może jednak kiedyś wróci jak się zdecyduje czy wrócić do wrestlingu, bo obecnie stwierdził że woli rozkręcić własny biznes
Jak on tam chce, niech robi co mu się podoba...
Mr.Anderson
Gość
Nie interesuje Cię co on teraz rozkręca? Pff xD
Znaczy wiesz, możesz napisać, ale mam nadzieję, że jest to związane z tematem tego działo, inaczej lepiej radzę Ci nie spamić.
Mr.Anderson