Można głosować na Head Bookerów - jednak powodem nie jest praca HB, lecz: prowadzenie postaci, pisanie komentarzy itp. itd.
1.(Nick Usera) - (piszemy za co)
2.(Nick Usera) - (piszemy za co)
3.(Nick Usera) - (piszemy za co)
4.(Nick Usera) - (piszemy za co)
5.(Nick Usera) - (piszemy za co)
Moje głosy:
1. Philips-za dobre prowadzenie Brwon'a na Warfare, jak i za nawet bardzo dobre prowadzenie Davida na Clash.. a, jeszcze za jego cierpliwość ; )
2.Wiater-mimo tego, że Mike'a już nie ma na żadnym z brandów, to i tak daje wywiady : ) Do tego jeszcze parę innych rzeczy.
3.FoTi-głównie za prowadzenie postaci, czyt. Mr Money in NWE, przecież znikąd by się to nie wzięło.
4. WCW-James Renda... to nam mówi wszystko
5. Posi-świetne prowadzenie Alberto, a w dodatku chyba jako jedyny komentuje każde Clash.. nowi user'zy powinni brać z niego przykład.
Tak samo jak w przypadku wrestler'a miesiąca... zapraszam do głosowania!
Yeah ah ha
you know what it is
Black and yellow, black and yellow
Black and yellow, black and yellow
Kliknij, przeczytaj i skomentuj...
1. Philips za cierpliwość
2. Foti - prowadzenie DSa
3. Chyba Taylor za Nicka
4. Zimny, bo bookeruje walki
5. Harley, bo prowadzi 2. postacie, komentuje i jest świetny
1. Philips - cierpliwość do userów "komentujących Clash" i prowadzenie Browna oraz Philipsa
2. Posi - komentowanie, prowadzenie Alberto, aktywność związana z dodawaniem newsów itp
3. El Ninho - ogarnianie Warfare, kiedy ja mam lenia lub brak czasu, ale minusik za blokowanie należnego Hunico pushu ^^
4. Wiater - pomimo braku Jokera wciąż aktywny na forum. głównie wywiady z legendarną postacią
5. Dudley - wyraźnie widzę, że się rozkręca, chętnie na stałe zatrudnię go do grafiki Warfare
1-Wiater - Wiadomka - wywiadziki i koniec z Jokerem... Musiałem dać.
2 - Posimir - Newsy i wg.
3 - Dudley - Aktywność
4 - Mess, może mało aktywny ale Shine wymiata.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
1. Philips - Sam Bóg chyba zsyła ludzi o tak anielskiej cierpliwości. Brak zniechęcenia mimo małej liczby komentarzy mówi o nim, że jest to człowiek, który łatwo się nie poddaje, za co ma plusa. Poza tym Brown i Philips, cóż można więcej o nim powiedzieć (sorry za spieprzenie w sumie ostatnich gal Clash między innymi przeze mnie).
2. FoTi - Szczerze? Cholerne zdziwiło mnie to, że dostałeś walizkę MitB, bo byłem przekonany, że dostanie ją Hunico. Ale mimo wszystko prowadzenie Demolition'a przez Ciebie jest świetne. W ogóle aktywny user z niego.
3. WCW - James "Soo" Renda jest doskonałą postacią, która już za niedługo na 200% otrzyma WHC, jednak najpierw musi się on uporać z Arato. Oj szkoda, że panowanie DaaVis'a nei będzie zbyt długie. No chyba, że na tych zawodników będzie wymyślone coś więcej, bo teraz i Anonynous i to... Zobaczymy. James'owi należy się ten pas.
4. Posi - Wieelka aktywność tego użytkownika. Komentuje, prowadzi swego Alberto, pisze newsy, no i opierdala resztę za brak aktywności.
5. El Ninho - Bardzo aktywny użytkownik, który doskonale postaci swojego Hunico.
Posi - duża aktywność, świetny Alberto
Wiater - mimo braku postaci aktywność na forum
WCW - świetny Renda, pomoc przy EXO
Philips - cierpliwość.
Dudley - aktywność.
1. Philips - za Davida, za Luke'a i za cierpliwość godną podziwu.
2. Posi - za Albercika i dużą aktywność.
3. El Ninho - za tę skromność przy dawaniu pushu Hunico
4. Marszal - duża aktywność, prowadzenie bardzo dobrego Amellico, komentowanie wielu rzeczy i pisanie fajnych walk.
5. Dudley - za aktywność, starania, rozwój i robienie plakietek.
Wrestlerzy w e-fedzie:
Stevens
Streak: 51/6/30
Osiągnięcia:
1x Global Championship (22.09.2013-27.10.2013)
2x European/Light Heavyweight Championship (2.12.2012-11.02.2013, 07.04.2013-25.08.2013)
Najdłuższy reign z pasem Light Heavyweight (140 dni)
Odzyskanie pasa Light Heavyweight po długich staraniach
1x Title shot do pasa NWE
3x Title shot do pasa Light Heavyweight
Kwalifikacja do walki Money In The NWE
Kwalifikacja do turnieju King of the NWE
NWE Awards w kategoriach: Najbardziej niedoceniony zawodnik 2013 i Najlepszy face 2013
Edgar
Streak: 28/4/30
Osiągnięcia:
1x World Heavyweight Championship (21.07.2013-25.08.2013)
1x Mr. Money In The NWE
1x Xtreme Championship (07.04.2013-31.05.2013)
1x Title Shot do pasa World Heavyweight
NWE Awards w kategoriach: Najlepszy gimmick 2013 i Najlepszy heel 2013 (wspólnie z Philipsem i Leviathanem)
Posi - 6
Philips - 6
Wiater - 4
Dudley - 4
FoTi - 3
WCW - 3
Taylor - 1
Zimny - 1
Harley-D - 1
Messenjah - 1
Na pierwszym miejscu Ex Aequo znaleźli się znany i lubiany Pumowy Puchatek - Philips! Gratulujemy! - oraz bardziej znany i bardziej lubiany fan Mariana Śmiałka, Esencja Doskonałości, Sekretarz Generalny NWE - Posimir! Gratuluję Posimir! Dziękuję.
Ostatnio edytowany przez Posi (2012-11-18 21:33:09)