W sumie to już nic nie klepie w grafice, ale chciałem spróbować, możecie mnie hejtować ;d
Super plakat, możesz mi powiedzieć jak zrobiłeś to pęknięte szkło?
Plakat naprawdę pierwsza klasa! Ładnie zrobione logo i dobrze dobrane czcionki. Tylko co tam robi Storm? On nie jest żadną ważną osobistością w NWE z tego co wiem. I jeszcze tą ramkę wokół plakatu mogłeś sobie oszczędzić, bo psuje trochę efekt.
Streak:
12/0/8
Character Card:
Marco Amelico
Last Fight:
Marco Amelico vs Hunico (Mask vs Mask Match) - Wygrana po interwencji Twoface'a (Anniversary)
Achieve:
-1x Contender to NWE Light Heavyweight Championship
-1x Contender to NWE Television Championship
-1x NWE Television Championship (5.09.2012 - 12.11.2012, 69 dni, 3 obrony); pierwszy w historii mistrz TV spoza Clash
--------------------------
Streak:
1/0/0
Character Card:
Rob Van Dam
Last Fight:
Rob Van Dam vs Jerry Golderberg vs David Way vs Alex Veal (Fatal 4 Way Match) - Wygrana po Five-Star Frog Splash na Vealu (Clash)
Achieve:
-
To chyba jest wygląd Ablazira. Ale pewności nie mam. Cd. plakatu to znakomita robota Arni. Niepierwszy raz już
Bardzo dobra praca, tylko ta żółta ramka nie potrzebna, ale poza tym to bardzo ładnie.
No cóż.. na Anniversary powstały 2 plakaty i po długich przemyśleniach propozycja Arniego pokonała propozycję Dudleya. Miło widzieć jak konkurencja wśród robienia plakatów rośnie.
Osiągnięcia :
Mike Wiater :
- Chairman of the NWE;
-World Heavyweight Championship (2x);
- NWE Championship (1x);
- Hardcore Championship (1x);
- NWE Cruiserweight Championship (1x);
- NWE Intercontinental Championship (2x);
- HRE Championship (1x);
- King of the NWF 2010;
- Mr. Money in the Bank (EXO) 2010;
- Best Gimmick of the Year 2011;
- Best Gimmick of the Year 2012;
- Heel of the Year 2012;
- Best Storyline of the Year 2012;
Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście...
Zajebisty ^^
Zawodnik: Heath Slater
Roster: Warfare
Streak: 1-0-1
Ostatnia Walka:
Normal Match - Trend Shadow def. Heath Slater by Phoenix 630 Senton and Pinfall
Osiągnięcia:
---
--------------------------------------------------------------------------------
Zawodnik: Oscar ''Hardyz'' Johnson
Roster: EXO
Streak: 0-0-0
Ostatnia Walka:
---
Osiągnięcia:
---
Potwierdzam: Storm to jeden z oficjalnych wyglądów Ablazira.
Sam plakat podoba mi się. Prosty, bardzo ładnie wykonany. Zdarza się,że plakaty WWE i TNA są gorsze.
Ablazir
Championships:
1x Televison
1 x Hardcore
Championships as another characters:
1 x Tag Team with R-Truth as Mark Henry
Ablazir napisał:
Potwierdzam: Storm to jeden z oficjalnych wyglądów Ablazira.
Sam plakat podoba mi się. Prosty, bardzo ładnie wykonany. Zdarza się,że plakaty WWE i TNA są gorsze.
To Ablazir ma więcej oficjalnych wyglądów? ;x
Streak:
12/0/8
Character Card:
Marco Amelico
Last Fight:
Marco Amelico vs Hunico (Mask vs Mask Match) - Wygrana po interwencji Twoface'a (Anniversary)
Achieve:
-1x Contender to NWE Light Heavyweight Championship
-1x Contender to NWE Television Championship
-1x NWE Television Championship (5.09.2012 - 12.11.2012, 69 dni, 3 obrony); pierwszy w historii mistrz TV spoza Clash
--------------------------
Streak:
1/0/0
Character Card:
Rob Van Dam
Last Fight:
Rob Van Dam vs Jerry Golderberg vs David Way vs Alex Veal (Fatal 4 Way Match) - Wygrana po Five-Star Frog Splash na Vealu (Clash)
Achieve:
-
Pierwotnym wyglądem jest Marco Hietala,ale z braku renderów Storm jest często używany. Ewentualnie nawet Chrisa Hero można wykorzystać.
Ablazir
Championships:
1x Televison
1 x Hardcore
Championships as another characters:
1 x Tag Team with R-Truth as Mark Henry
Plakat bardzo mi się podoba, szczególnie dobór postaci (fajnie, że pojawił się właśnie Ablazir). Alberto wogóle genialny. Minusem wg. mnie jest tło.
PS Postanowiłem dołączyć swoje umiejętności graficzne do takich gigantów jak Samurai, Philips i Posi i sam stworzyłem ten oto poster promujący Anniversary