Pisząc ten tytuł aż mi się łezka w oku kręciła A oto on
Lepszego nie zrobię a dziś gala... Jak widać Yaren ze mnie nie będzie ale bądźcie wyrozumiali.
Ostatnio edytowany przez Rafael (2012-07-22 15:36:04)
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
Szczerze? Plakat wyśmienity I już nie bądź taki skromny, bez przesady. Coś tam potrafisz
Dla mnie ten pas, taki nijaki. Dobrze, że dodany, ale mogło przy nim coś się znaleźć. No i oczywiście napis na dole plakatu. Data premiery zbyt zwykła. To PPV, więc data powinna być bardziej widoczna, no i co dla mnie oczywiste, nie biała. Dla mnie białe to może być tło, ale nie napis
Czcionka od napisu " Golden Night " świetna, lecz nie potrzebnie przechylona
Dla mnie napis Golden Night lepszy by był prosto, a to zdanie pod nim kursywą Względnie nie przedłużając, 9/10 Odejmując moje spostrzeżenia itd.
Brawo.! Bijcie mu brawo ludzie ^^
Welcome in my World ... World of Wrestling!
Character Card
»John Carter
Record
»Wins: 2 | Draws: 0 | Loses: 1
Achivements
»Brak
Ja skomentuje. Nie spodziewałem się jakiegoś cudownego plakatu w twoim wykonaniu i po wstawieniu go.. zaskoczyłem się? Jak na plakat robiony na szybko to wyszedł naprawdę fajnie. Góra cieszy oko.. napis.. daje radę jednak psuje trochę całość. No i jeszcze jestem zdania, że na plakacie powinni się pojawić mistrzowie. W końcu to gala związana z pasami więc ja bym tu widział jeszcze Philips'a i Mike'a. Poza tym napisem i doborem postaci plakat bardzo fajny.
Muszę przyznać, że plakat wygląda nieźle. Jednak zamiast twarzy Leviathana & Brixa mogłeś dodać mistrzów WHC i NWE byłoby to o wiele lepszym posunięciem. Nie mam zastrzeżeń do innych rzeczy, gdyż plakat jest naprawdę dobry...
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Podobnie jak Koper, nie spodziewałem się po Tobie jakiegoś dobrego plakatu, dobrej pracy, a tu takie zaskoczenie. Musze przyznać, że jak na pracę robioną na szybko w dzień gali, to jest ona bardzo dobra. W zasadzie jedyne do czego mogę się przyczepić, to dobór postaci na plakacie, "wciąż te same mordy".
Legenda ocen komentarzy
Wolf
HBK
21 w - 6 p - 2 nc (End of Career)
Last Fight: HBK vs Wiater vs Peżan (KotN)
Pierwszy i wciąż jedyny zawodnik, który w swojej karierze zdobył wszystkie pasy federacji.
(1x Hardcore, 1x Unified, 2x TT, 1x ITC).
Sarevok
Return stats - 2012
Clash: 14 w - 1 p - 2 nc (Last Fight: Clash #121)
EXO: 4 w - 5 p - 1 nc
Old stats
35 w - 18 p - 1 nc
3x TT Champion
2x NWE Champion
2x Hardcore Champion
1st and only winner of Empty Arena Match in NWE
King of The NWE 2012
~ 1st Hall of Famer
~ 1st EXO HB
~ Secret Stipulations
~ Guest Commentators
~ Indigo
~ System pushu Lodge
~ Wrestling Inspiration <- zapraszam
Plakat ogólnie dobry, a zwłaszcza jego górna część. Dół jest już trochę ubogi i zwłaszcza dość zwyczajne napisy mi przeszkadzają. Czcionka jaką napisane jest "every championship is on the line" pasuje genialnie, ale "Golden Night" powinno być trochę bardziej... no jest zbyt proste według mnie. Nie wiem jak to określić. Data również jest... w porównaniu do reszty plakatu wygląda jakby ktoś ją pisał ołówkiem. Ogólnie plakacik mi się podoba i poza średnim dołem, zasługuje na PPV
no wiesz plakat był kombinowany na szybko. Może wstawiłbym inne postacie ale z Petem rozkminiliśmy je w 30 s.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
Wow.. Świetny pomysł ,świetne wykonanie. Po prostu ,brawo!