Głosujemy na najlepszych userów lutego 2012. Głosujemy na 5 najlepszych, poniżej przykład jak powinien głos wyglądać ( nie można głosować na siebie):
1.(Nick Usera) - (piszemy za co)
2.(Nick Usera) - (piszemy za co)
3.(Nick Usera) - (piszemy za co)
4.(Nick Usera) - (piszemy za co)
5.(Nick Usera) - (piszemy za co)
GŁOSOWAĆ !
Osiągnięcia :
1x World Heavyweight Championship Title
1. Pete - Voices.
2. El Ninho - przykład świetnego usera - pisze walki, komentuje, aktywny na forum, oby takich więcej.
3. Samurai - Dużo pomaga i zaliczył całkiem udany debiut w Voices. Póki był obecny jakoś szło, bez niego zapanował chaos.
4. Chris - bardzo, bardzo dobry booker w tym trudnym okresie jaki jest ostatnio.
5. Taylor - Ostatnimi czasy to chyba on przesiaduje na forum najczęściej. User, który wprowadza fajną atmosferę na Chat Boxie.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
1 Pete - wojsys/exo - Jeden z lepszych HB którzy mieli EXO pod sobą. O wojsys nie muszę mówić
2 Philips - haruje dla clash... nic więcej
3 Yeren - Rotator to jego pomysł ja tylko napisałem skrypt.
4 Arato - za klasz...
5 m tu mam problem... dam...Posiekgo za WF bo kogo?
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
1. Pete - Voices, HB eXo..
2. Philips - bardzo dobry user, wraz z Arato zajmuje się Clash, a i walk sporo pisze, które trzymają niesamowicie wysoki poziom
3. El Ninho/Posi - Obaj wielce aktywni i pomocni.. Posi sobie już długi czas dobrze radzi z Warfare, a El Ninho zasłużył sobie na to miejsce aktywnością, komentarzami do gal oraz pisaniem dobrych walk.
4. Arato - to samo, co Philips
5. Yaren - grafika, rotator, aktywność i wgl. zasłużył.
1. Pete - Voices i jako HB Exo.
2. Posi - za trud wkładany w Warfare. Bardzo dobry HB i user.
3. Philips - za Clash i sklejanie PPV. Poza tym wiele walk.
4. Arato - również za Clash.
5. Physicx - świetna grafika.
Pete - hb/voices
Philips/Arato - wspólnie jako hb Clasha
Physicx - zajebiste grafiki do walk i plakat FS + powrót do gry (udany), świetny Press
El Ninho - wzór bookera
Chris - jak wyżej
Brakło miejsca, ale dorzuciłbym tu jeszcze Samuraia, Taylora i (być może zaskakująco) Pantera.
Pete - Za ogarnianie całego bajzlu w Voices i za świetne wydania EXO spod jego klawiatury.
Posi - Za wytrwałość przy Warfare. Wprowadza fajną atmosferę na forum, dobrze się z nim dogaduje.
Philips - Najbardziej aktywny user chyba. Dużo pomaga, nie tylko na Clash. Piszę świetne walki i prowadzi dwie znakomite postacie.
El Ninho - Bardzo sympatyczny i pomocny użytkownik. Tak powinien zachowywać się przykładny booker.
Physicx - Mistrz grafiki.
Osiągnięcia:
David Chung:
>> 1x Light Heavyweight Champion
>> 2x Contender for Global Championship
R-Truth:
>> 1x Tag-Team Champion with Mark Henry
Tylko chwilkę zaspamuję, że to dziwne, że wszyscy dają head bookerów. Od kilku miesięcy zawsze HB są na czele klasyfikacji, to wybieranie usera miesiąca traci trochę przez to sens.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
Może mała zmiana. Zaczniemy wybierać userów miesiąca osobno, a HB miesiąca też osobno. Łot du ja fink ebałdyt? Arato i Philipsa cykalibyśmy razem.
edit. chodzi o to, że hb nie byliby wybierani do tego mini 'plebiscytu'.
Ostatnio edytowany przez Posi (2012-03-07 17:07:00)
popieram
Kurt Maxim
World Heavyweight Championship (2x)
Hardcore Championship (1x)
EXO Elimination Chamber Winner (2011)
Intercontinental Championship (1x)
EXO Money in the NWE
Television Championship (1x) - as Paul Blackwade
1. Arnold III - powód? Prowadzi lekką otyczkę z Yarenem o to który plakat będzie na FS III
Physicx - Powód wyżej tylko że osobnicy na odwrót.
Skoro bez Head-Bookerów to możę El Ninho, często widzę jego walki, kiedyś pamiętam że na Clash napisał 3 walki.
Czwarty u mnie jest Ablazir, może nie było go chwile w lutym, ale i tak jest dobrym userem.
Messenjah - Wprowadza miłą atmosfere na Chatbox. Tyle na ten temat.
Ostatnio edytowany przez Fiv (2012-03-07 20:15:06)
1. Yaren - grafika
2. Shoen - rozwija i fajnie prowadzi swoją postać
3. Ablazir - tak samo, postać w e fedzie
4. Koper - pisze walki, komentuje, bd zaangażowany
5. Samurai - e fed, pomoc przy galach (?), całokształt
yebać kolejność
Kurt Maxim
World Heavyweight Championship (2x)
Hardcore Championship (1x)
EXO Elimination Chamber Winner (2011)
Intercontinental Championship (1x)
EXO Money in the NWE
Television Championship (1x) - as Paul Blackwade
[b]Fiv napisał/b]
Physicx - Powód wyżej tylko że osobnicy na odwrót.
Nie prowadzę z Arnim żadnej ''otyczki'' (Nie ma takiego słowa). Tak na prawdę jest mi to obojętne, który plakat będzie oficjalnym posterem Fallen Souls. Tworzę grafikę dla zabawy i przede wszystkim dla forum a nie dla siebie i własnej satysfakcji.
Mam nadzieje, że nikt nie oskarży mnie o jakieś wywyższanie Clash, ale tak wyszło. Na mojej liście nie będzie ani adminów ani HB
1. Koper - o co go nie poproszę to wiem, że mi pomoże ten "gnojek", dobry writer co potwierdza co tydzień (chyba) na każdej tygodniówce
2. Pavlo - dobry booker, który daje radę mimo kłód, które przez PRZYPADEK rzucam mu pod nogi
3. Mess - za świetne prowadzenie postaci i ciekawe pomysły, aż dziw, że nie ma zielonego koloru, le pewnie wtedy przestałby być ninja a na to nie możemy pozwolić
4. Ablazir - za pomoc w reanimacji Hardcore Division oraz na zachętę do szybkiego powrotu do zdrowia
5. Yaren - plakaty ani grafika na PPV same się nie robi
[i]Ogarnę to, bo są to raczej ważne tematy...[i]
User Miesiące (Luty) to...Yaren!
Dawno dawno, ale warto zakończyć.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)