Cult of personality....Moim zdaniem kawał dobrej roboty.Na szczególną uwagę zasługuje 1. i 3. Jeff Hardy
"I am the voice of the voiceless!"
Karta postaci
>> STREAK <<
EXO: 34/9/16
PPV : 11/0/4
>> OSTATNIA WALKA <<
Tag Team Match - El Polaco & Edgar vs Randy Orton & Hunico - No Contest
>> OSIĄGNIĘCIA <<
The Best Luchador in NWE
1x International Champion - The last and the longest reigning International Champion (96 days)
1x Xtreme Champion (28 days)
1x World Heavyweight Champion (30.12.2012 - 07.04.2013 - 97 days)
YankeS świetna robota.Prace są zajebiste a ty jesteś jednym z najlepszych grafików,jakich widziałem.Ocena prac 10/10.
Character Card:
Gary Allen
Streak:
Win: 6 Draw: 0 Lose: 3
Last Match:
Clash #14: Best of 5 Series for IC Title: Gary Allen vs. Fallen - Win via pinfall
Jak dla mnie prace wykonano bardzo porządnie! Zdecydowanie najbardziej rzuciła mi się w oczy pierwsza praca z Jeffem Hardym. Jednak wszystkie prace oceniam na 9/10
Prace są mega jak dla mnie jesteś świetnym grafikiem. Najbardziej podobała MI SIĘ ta pierwsza z Jeffem. A wszystkie prace oceniam na 10/10
Wayne Brown
1 w - 0 nc - 2 l
Last Match: Vacant def. Maven, Floyd Tucker, MVP, Nick Jeffers, Wayne Brown, Harley Mikelson, The Crow, Michael Machin, Dominic Stranzl
(1x Television Champion)
Moim zdaniem pierwsze dwie prace najlepsze. Miałbyś może czas zrobić mi sygne z moim zawodnikiem ?
Vincent Devon - KP
Record:
• Clash - Wins: 1 - Draws: 0 - Loses: 0
• PPV - Wins: 1 - Draws: 0 - Loses: 0
Achievements:
• ---
Last Fight:
• Vincent Devon def. Carlos Aviador, Kofi Kingston, Joey Burchil
• Four Corners Match
• Clash
Od zamówień jest oddzielny dział. Walić to, że nikt do niego nie wchodzi. Mówię o tym, bo zaczyna wkurzać mnie to, że jeśli pojawia się jakaś nowa galeria i prace w niej są ponadprzeciętne, to od razu leci kilku chłopa z tekstem "zrób mi sygnę...." No halo ! Przed chwilą pisałeś do innego człowieka o to samo. Ale mniejsza. Do sedna. Nie jestem jakimś wykwalifikowanym człowiekiem, żeby cokolwiek tu ocenić. Powiem może o swoich odczuciach. Generalnie wszystko trzyma się kupy. Każda praca ma swój klimat. Można powiedzieć, że są idealne. Gratuluje chłopie, masz talent do tego i jeśli są to twoje prace to tym bardziej brawo !
Osiągnięcia:
Justin Gabriel:
* HRE Championship
Kane:
* #1 Contender for Intercontinental Championship
* Royal Rumble 2011 Winner
* #1 Contender for World Heavyweight Championship
Nick Taylor:
* NWE Cruiserweight Championship
* 2x NWE World Heavyweight Championship
* #1 Contender for The NWE Tag Team Titles
* #1 Contender for The World Heavyweight Championship
* Oh My...Moment of the Year 2011
* New Guy of the Year 2011
* NWE Champion
Pytałem innego. On mi nie chciał zrobić więc pytam tego. o co C chodzi ? Robisz z igły widły -.- Tak to jest z ludźmi, którzy całe życie spędzają w pokoju gdzie jest komputer.
Vincent Devon - KP
Record:
• Clash - Wins: 1 - Draws: 0 - Loses: 0
• PPV - Wins: 1 - Draws: 0 - Loses: 0
Achievements:
• ---
Last Fight:
• Vincent Devon def. Carlos Aviador, Kofi Kingston, Joey Burchil
• Four Corners Match
• Clash
Dla koleszki, ale moja praca więc ląduje w mojej galerii.
Ostatnio edytowany przez YankeS (2011-10-10 20:47:22)
Po pierwsze kolory któe kompletnei do siebie nie pasują, to drugie chyba jest Topaz a już mi się tak przejadł , ze masakra xD
Nie lubię Bednarka, ale sygna jest zjadliwa 8/10