Na zamówienie Samuraja
Yaruś, mógłbyś mi coś zrobić z Gabrielem - proszę.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
Jasne, jak nie dziś to jutro....
Kuwa.. Praca z Orton'em jest świetna! Twoje prace są coraz lepsze, a najlepsze z tego jest to, że twoje prace się nie powtarzają wyglądem. 10/10 za Orton'a, 9/10 za R-Truth'a. ^^
Jak to powiedział Szymuś "Prace z drewnami zawsze super wychodzą"... No czy coś w tym stylu ;p Tak jest i teraz. Orton jest najlepszą pracą z całej galerii i jedyną, która mi się podoba. No dobra... oprócz tej podoba mi się również plakat na galę oraz tak troszkę, bo troszkę, ale podoba jeden z avków z Sin Carą.
Christian
Wszystkie prace są zajebiste! Szczególnie ze Spidermanem i Sin Cara Cała galerie oceniam 10/10 świetna. Chciałbym żebyś mi zrobił sygnę z Justinem Gabrielem. Z napisem The Most Beatiful in The World Paul Elliot
"The Most Beatiful in The World"
Paul Elliot
Record:
» Wins: 0; Draws: 0; Loses: 0;
Achivements:
» ---
Last Match:
» ---
Jak dla mnie w 2 ostatnich pracach za dużo Topazu. Ładnie to wygląda, ale jak dla mnie w małej ilości. Drugą rzeczą która rzuca się w oczy to, to, że prace mają dużo światełek które zupełnie nie pasują ani do pracy, ani kolorami. Brakuje mi jednolitej barwy pracy. Jednak jesteś dosyć początkującym i wygląda to bardzo fajnie. Pamiętaj, że to Render w pracy jest najwazniejszy, nigdy nie załaniaj głowy niepotrzebnymi teksturami
A ja mam pytanie.Czy doczekam się sygny dla mnie?
Character Card:
Gary Allen
Streak:
Win: 6 Draw: 0 Lose: 3
Last Match:
Clash #14: Best of 5 Series for IC Title: Gary Allen vs. Fallen - Win via pinfall
Mmm.. Świetna praca. Bynajmniej mi się zajebiście podoba. Nic dodać, nic ująć.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
Praca przedstawiająca najlepszego wrestlera wszech czasów...Eddie Guerrero ! Rest In Peace....
Zbanowany
Viva la razaaa.... Yaren widzę ze to co mówisz o sobie ze jesteś piepszonym amatorem to gówno prawda... Prace wychodzą Ci zajebiste dobrze dodane efekty.. Bawisz się tym tak jak chcesz, oby tak dalej a będziesz jak Eddie tylko ze grafikiem takim jak on wrestlerem ( chujowe porównanie ale tam) ... Jak dla mnie świetnie ... 10/10
Yaruś, jak znajdziesz wolny czas mógłbyś coś zrobić z Justinem Gabrielem? Z góry dzięki.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT