Streak:
» Wygrane: 11; Remisy: 1; Przegrane: 8;
Sukcesy:
» 2x Intercontinental Champion (37 days + 8 days)
» 1x Television Champion (17 days)
» Temporarily The Right-Hand Of Clash's GM, Johnny Walker.
» The Winner of The Longest & Hardest Fight in NWE History. (Apocalypse 25.12.2011)
Feud:
» Chris Fehn --- with --- David Philips. (Suspended)
To pewnie nie jest taki komentarz jaki byś sobie wymarzył, ale ja nie znam się na grafice i powiem tylko o tym, co widzę, bez wiedzy jakie to trudne do osiągnięcia, ani nie będę używał jakichś prolskich słów typu wtopienie, czy tekstura bo gówno o nich wiem, więc gówno o nich będę mówił.
Mi się podoba, bo wywieszony na mieście zwróciły uwagę, choć przypomina trochę reklamę klubu techno Szczególnie te kółka, ale wcale nie mówię, że to złe, bo kojarzy się z latem, jest w odpowiedniej kolorystyce, prawdopodobnie zgodnej z obecną modą. Poza jednym szczegółem, o którym wspomniałem już wcześniej, jest bardzo fajnie
Keep rockin'
No powiem ci Seed , że ten plakat trochę mi przypomina reklamę jakiejś imprezy w klubie lub jakiegoś festiwalu bo trochę za jasne , ale ogólnie sam nie znam się tak dobrze i według mnie jest boski Ciekawe te paski trochę mi to wygląda jak tamto z reklamy Festiwalu Coca Coli jak spojrzę ale ogólnie wszystko spoko i nie dziwię się bo jesteś bardzo dobrym grafikiem ,a ten podpis jest troche mniej widoczny ale jak się spojrzy to się zauważy. Niezłe i rób tak dalej
Wayne Brown
1 w - 0 nc - 2 l
Last Match: Vacant def. Maven, Floyd Tucker, MVP, Nick Jeffers, Wayne Brown, Harley Mikelson, The Crow, Michael Machin, Dominic Stranzl
(1x Television Champion)
No wyglada bardzo fajnie, ale na na plakat NWE PPV to mi nie szczegolnie pasuje. Kelly Kelly? A co ona ma z tym wspolnego? Poza tym, ze wyglada jak reklama jakies imprezy w klubie to jest git.
Bardzo fajny plakat. Świetną robotę odwaliłeś Seed. Trochę jednak brakuje mi tu naszych zawodników. A Kelly Kelly? Mogłeś chociaż wyjebać napis, bo i tak nie widać, że to ona
Osiągnięcia:
1x NWE Tag Team Champion (w/ Edge) - Jako The Miz
1x International Champion - Jako Patrick Payne
Ten plakat wogóle mi się nie podoba. Wygląda jak plakat jakieś imprezy (dyskoteki etc.), a nie gali wrestlingowej. Może pasuje klimatycznie do tego PPV, ale słabo wyszedł. Stać cię na lepsze napewno.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Plakat także mi się nie podoba, wykonanie dobre, ale pomysł troche do bani.