Robię 2 dni w gimpie ,o to moje dwie pierwsze sygny:
Ivan Carew
StreaK:
Wins: 0; Draws: 0; Losses: 0;
LasT MatCh:
None
2 widze, że 100% tut z gimpuj.info jeśli się nie mylę. 1 ani ładu ani składu czyli moim zdaniem lipna
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
3x Tag team champion(Now)
1x Intercontinental Champions
1x Hardcore Champion
Masz rację ,te tuty z gimpuj.info
Ivan Carew
StreaK:
LasT MatCh:
None
Sam z nich korzystałem, ale przerzuciłem się na S{'a, jednak widzę, że zapału cim nie brakuje i radze ci pracuj
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
1x Hardcore Champion
Ja się skromnie wypowiem...prace - kompletne dno. Spiderman z gimpuj, nawet chyba pamiętam tytuł "Spiderman Raining Signature Tut" czy coś w ten deseń.
No ale powtarzam prace są beznadziejne i jeżeli chcesz coś w tej dziedzinie osiągnąć to rusz dupę i zacznij się starać.
Streak:
» Wygrane: 11; Remisy: 1; Przegrane: 8;
Sukcesy:
» 2x Intercontinental Champion (37 days + 8 days)
» 1x Television Champion (17 days)
» Temporarily The Right-Hand Of Clash's GM, Johnny Walker.
» The Winner of The Longest & Hardest Fight in NWE History. (Apocalypse 25.12.2011)
Feud:
» Chris Fehn --- with --- David Philips. (Suspended)
Popieram panów wyżej. Te prace wyglądają fatalnie. Do tego ten CM Punk taki zielony z dupy i wogóle [CENZURA] to wygląda. Co do sygny Spider Man wiadomo, że tut każdy to zna. Popracuj dalej, bo te prace które narazie pokazałeś to dno.
Bez przeklinania.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Ogólnie do dupy. Sam mistrzem nie jestem, ale wyszło fatalnie.
Osiągnięcia:
1x NWE Tag Team Champion (w/ Edge) - Jako The Miz
1x International Champion - Jako Patrick Payne
Ma ktoś stronkę z gotowymi renderami?
Ivan Carew
StreaK:
LasT MatCh:
None
Dzięki Arni.. Użyłem tych renderów i jest nowa pracka.. Do niej nie użyłem żadnego tutka:
Ivan Carew
StreaK:
LasT MatCh:
None
Ta praca już ładniejsza, ale brzydko, że render ma taki sam kolor jak to; ) Robisz postępy, ale wciąż nie jest idealnie.
Starrk
Streak:
~W:9 NC:1 L:2
Ostatnia walka:
6-Man Match for Television Championship
Chris Fehn def. Philips "Starrk" Anderson (c) & Abyss & Sheamus & Astimo Iko & Christian
# wyeliminowany po Brogue Kick
Osiągnięcia:
1x Television Championship
Już są postępy, praca napewno lepsza od poprzednich, ale jeszcze dużo ci do zajebistości. Pracuj dalej.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Widać, że nie użyłeś tutoriala co nie czyni pracy wcale lepszą, jest do dupy jak poprzednie.
Streak:
» Wygrane: 11; Remisy: 1; Przegrane: 8;
Sukcesy:
» 2x Intercontinental Champion (37 days + 8 days)
» 1x Television Champion (17 days)
» Temporarily The Right-Hand Of Clash's GM, Johnny Walker.
» The Winner of The Longest & Hardest Fight in NWE History. (Apocalypse 25.12.2011)
Feud:
» Chris Fehn --- with --- David Philips. (Suspended)
To też bez tutka:
Ivan Carew
StreaK:
LasT MatCh:
None
Ogólnie ta ostatnia praca bardzo fajna dość przyjemna dla oka, ale te płomienei na ramionahc Krystianka moim zdanime nie potrzebne
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
1x Hardcore Champion