Głosujemy na najlepszych userów maja 2011. Głosujemy na 5 najlepszych, poniżej przykład jak powinien głos wyglądać ( nie można głosować na siebie):
1.(Nick Usera) - (piszemy za co)
2.(Nick Usera) - (piszemy za co)
3.(Nick Usera) - (piszemy za co)
4.(Nick Usera) - (piszemy za co)
5.(Nick Usera) - (piszemy za co)
Osiągnięcia :
1x World Heavyweight Championship Title
1. Leviathan - wiadomo, HB.
2. Drew - za podjęcie się stanowiska HB eXo.
3. BlackGun - posty Tryplakiem gniotą.
4. Perfection - za ładne prace w grafice i częstotliwość postów. A! I ten genialny heel turn. (szczegóły w śmiesznych rozmowach i cytatach z naszego forum)
5. Solid Grave - za genialne walki pisane na Clash.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
1. Drew - nowy HB exo,
2. Andy - z powrotem czerwony, z powrotem HB, czyli stary dawny Andy wraca
3. Xann - łaaaadniutkie posty
4. Zack - wiadomo za co
5. Pavlo - fajne posty
Poza głosowaniem:
Leviathan - nieźle prowadzi Clash, gdyby mnie tak często nie wkurzał i nie wiem za co mnie nie lubił, byłby 1.
Ostatnio edytowany przez Scull Rider (2011-05-29 17:24:49)
Osiągnięcia:
1x NWE Tag Team Champion (w/ Edge) - Jako The Miz
1x International Champion - Jako Patrick Payne
1. Leviathan - HB, radzi sobie na prawde doskonale.
2. Xann - Komentuje, stara sie,, pomaga, juz nawet o BS nie wspomne.
3. Pavlo - Jak wyzej, ale BS jednak troszke slabiej, pomaga te troszke slabiej. Za to komentuje lepiej i jest bardziej aktywny!
4. Andy - Kolejny HB, ale jest jeszcze pare kwestii na EXO do naprawienia.
5. Philips - Pomaga, stara sie, bardzo, bardzo aktywny, a to bardzo, bardzo cenie.
1. Drew McIntyre x - za całokształt, wraz z Arato i Andym jest HB eXo, dużo robi, stara się. Moim zdaniem zasłużył
2. Andy - Jak powyżej, HB eXo, no i powrót do czerwonego kolorku xD.
3. Xann - Na prawdę super odgrywa The Rock'a, zasłużył, by być tu, gdzie jest.
4. Leviathan - HB Clash, dobry mod, człowiek, który być może zasłużył w mojej liście na wyższe miejsce .
5. Pavlo - za aktywność.
Za całokształt w danym miesiącu:
1. Xann - Mój mistrz IC, tutaj biję na głowę postami na bs 95% forum. Brawo.
2. Drew - Bardzo aktywny i mądry user/booker.
3. Pavlo - Mój amigo dostanie plusa za porażkę z panem na 1 miejscu. Nie, no za bardzo dużą aktywność.
4. Philips - Za ogromną pomoc w pisaniu gal.
5. JO - Na zachętę troszkę oraz na potwierdzenie tego, że w pierwszej piątce dla JO też jest czasem miejsce.
Mr.Anderson
Zwycięstwa: 1 Remisy: 0 Porażki: 0
1. Xann - forma na BS, bardzo dobre prowadzenie Rock'a, dawno nie było tak dominującego "pisarza";
2. Drew McIntyre x - pomaga mi bardzo przy Clash co bardzo cenię, dodatkowo trzyma poziom na backstage, no i wziął na siebie prowadzenie (na spółę) eXo - respekt;
3. Philips - drugi "pomocnik", który bardzo pomaga nie tylko przy Clash, ale i przy sobotnich galach, a jego walki gniotą, urywają, albo macają jaja czytelnika, w dodatku dobra forma na BS;
4. Pavlo - mistrz World Heavyweight, dobra forma na BS;
5. Czezik - może to dziwna kandydatura, ale już tłumaczę. Bez niego program Orton - Leviathan nie nabrałby takich kolorów, nie byłby tak dobry jakim go oceniacie, poza tym pomaga przy walkach;
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko
1. Drew - myślałem, że przy prowadzeniu exo (wraz z innymi) nie pójdzie mu tak dobrze ale pozytywnie się zdziwiłem - jest aktywny i wykonuje kawał dobrej roboty z tego co widzę no a podjęcie się tej posady samo w sobie jest już sporym wyróżnieniem
2. Leviathan - prowadzenie Clash i tego storyline'u z Ortonem i Levskym który jest naprawdę świetny to po pierwsze a po drugie ten stoicki spokój jako moda "Banhammer'a chcesz ?"
3. Andy - HB, sporo się udziela i generalnie to widać, że chce tu jak najlepiej a do tego posty Takerem których może dużo nie było ale ja tam je zapamiętam...
4. Philips - z tego co wiem to jakoś mocno zaangażowany w pomoc przy pisaniu gal a tacy ludzie zawsze są potrzebni
5. BlackGun - tutaj głównie chodzi o posty bo widać, że się przykłada więc niech ma i się cieszy
Znamy już wyniki głosowania!
Do zamknięcia...
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)