Streak:
» Wygrane: 11; Remisy: 1; Przegrane: 8;
Sukcesy:
» 2x Intercontinental Champion (37 days + 8 days)
» 1x Television Champion (17 days)
» Temporarily The Right-Hand Of Clash's GM, Johnny Walker.
» The Winner of The Longest & Hardest Fight in NWE History. (Apocalypse 25.12.2011)
Feud:
» Chris Fehn --- with --- David Philips. (Suspended)
Praca zajebista . Wszystko mi się podoba , praca przyciąga i ładnie wygląda ,a to jest najważniejsze .
Bardzo dobry plakat, wszystko ładnie się komponuje, a Alberto pasuje tam jak ulał. Czcionka, tak jak i jej kolor bardzo ładnie pasuje, tło jest wręcz cudowne. Mógłbym się doczepić do tego, że za dużo bieli, ale w tym wypadku - tak być musi. Zasłużone 9++/10.
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko
3 słowa: ZA JE BISTE. Alberto znakomicie "wtapia się" w tło, które znakomicie pasuje do jego gimmicku. Po prostu nic dodać nic ująć. Daję pełne 10/10.
Osiągnięcia:
1x NWE Tag Team Champion (w/ Edge) - Jako The Miz
1x International Champion - Jako Patrick Payne
Gdy to zobaczyłem ,moje pierwsze słowa to "Ja pier-dole".Dokładnie taka sama reakcja jak wstaję rano i dochodzi do mnie wiadomość że trzeba iść do szkoły , lecz w tym przypadku to wręcz dobre "Ja pier-dole".Tło + Del Rio+ ta biel i złoto=coś wspaniałego , dawno czegoś tak dobrego nie widziałem.W skrócie "Ja pier-dole"
ALEX COBRA
Osiągnięcia :
1x Intercontinental Champion
1x WHC Champ
1x TT Champ
1x Hardcore Champ
1x TV Champ
Pierwszy Zdobywca potrójnej Korony.
BROCK LESNAR
1x International Champion
1x Extreme Champion
No No pracka kozacka , ale jak dla mnie za dużą białego . haha ale sponsorów to ta gala bd miała niezłych
Pracka na 9/10 tylko 1pkt odjąłem za tą biel , ale każdy ma swój gust nie Pozdrawiam!
Osiągnięcia :
1x World Heavyweight Championship Title
do sponsorów jeszcze dodaj nk.pl i demotywatory, to dla mnie będzie bomba ;p a sam plakat pokazuje sam w sobie klasę Oby Del Rio dużo na tej gali znaczył !
DREAM