Jakieś dwa dni temu doszedłem do wniosku, że czegoś nam tu chyba brakuje i postanowiłem w tym kierunku zadziałać. Niektórzy widzieli chyba tabelę mistrzów federacji jaka widnieje na stronie TNA, więc wpadłem na pomysł żeby zapożyczyć pomysł i niejako skopiować szkielet by wykonać coś dla nas. Oto projekt:
Widać, że nie jest on jakiś cudowny, ale.. jest. Starałem się wykonać to we własnym stylu, a jak wyszło? Proszę o obiektywną ocenę.
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko
No coś takiego by było fajne. Tylko chyba Szczuru powinien się tym zająć jako Grafik.
Osiągnięcia:
1x NWE Tag Team Champion (w/ Edge) - Jako The Miz
1x International Champion - Jako Patrick Payne
Shary napisał:
No coś takiego by było fajne. Tylko chyba Szczuru powinien się tym zająć jako Grafik.
To, że nie mam kolorku jak on (fioletowego) to nie znaczy, że nie mogę się zająć grafiką. Jestem moderatorem = jestem wielofunkcyjny (dziwnie to brzmi ).
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko
Wręcz wspaniałe. Jeśli tylko będzie to systematycznie aktualizowane to można chyba wstawić z miejsca.
W sumie może przydałoby się jeszcze oddzielić tych mistrzów tak by z miejsca było widać, którzy są z Clash a którzy z eXo,
Solid Grave napisał:
W sumie może przydałoby się jeszcze oddzielić tych mistrzów tak by z miejsca było widać, którzy są z Clash a którzy z eXo,
Można by było dać z eXo na niebieskim tle, a z Clash na... (nie wiem jaki Clash ma kolor )
Osiągnięcia:
Dobry pomysł. Fajnie to się może prezentować na stronie. I w ogóle fajnie to Ci wyszło. Dla mnie przynajmniej nie konieczne jest oddzielanie eXo i Clash.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
No a myślałem że levski tak komentuje wszystkim , a sam nie potrafi zrobić coś z grafiką . I powiem że fajny pomysł z taką tabelą tylko jak Zack wspomniał żeby on była odświeżana bo tak to nie będzie z tego wypału , ale i tak jest ok Pracka . PS. Może fajnie by wyglądał pod zdjęciem zawodnika z jakiej federacji jest , co o tym myślisz?
Osiągnięcia :
1x World Heavyweight Championship Title
Było już coś takiego na TCW , jak może pamiętacie dobry pomysł , jednak można to ładniej zrobić
Super pomysł, ale miło by było jakby to było w widocznym miejscu.(Na głównej najlepiej)
Record
Wins:9
No Contest:2
Loses:12
Last Fight:
Hunico d. Randy Orton, El Polaco, Edgar
Achievements
»First ever NWE Tag Team Champion (w/ CM PUNK as INNORMAL) (1x)
»Intercontinental Champion (1x)
»Hardcore Championship (1x)
»No. 1 Contender to Global Championship
»No. 1 Contender to World Heavyweight Championship (2x)
»Fight of the Year 2009 - vs Cody Rhodes
»Clash General Manager (Winning on Fallen Souls I)
"I am the killer of hopes, the killer of dreams"
Leviathan napisał:
Shary napisał:
To, że nie mam kolorku jak on (fioletowego) to nie znaczy, że nie mogę się zająć grafiką. Jestem moderatorem = jestem wielofunkcyjny (dziwnie to brzmi
).
Pff...żałosne. Zgadzam się z Leviathanem, to, że Szczuru jest grafikiem (chociaż nie wiele imho robi), nie znaczy, że kto inny nie może się tym zająć.
Sam pomysł soczysty.
Ostatnio edytowany przez L-Jax (2011-03-26 13:53:42)
Streak:
» Wygrane: 11; Remisy: 1; Przegrane: 8;
Sukcesy:
» 2x Intercontinental Champion (37 days + 8 days)
» 1x Television Champion (17 days)
» Temporarily The Right-Hand Of Clash's GM, Johnny Walker.
» The Winner of The Longest & Hardest Fight in NWE History. (Apocalypse 25.12.2011)
Feud:
» Chris Fehn --- with --- David Philips. (Suspended)
Fajnie wyglada tam na gorze w ogloszeniach, ale wypadaloby Clash przesunac na dol...
Fajne. ;p Ja bym proponował pas tag team na środek, co by rozdzielało pasy clash i exo (w końcu pas TT międzybrandowy)
Kurt Maxim
World Heavyweight Championship (2x)
Hardcore Championship (1x)
EXO Elimination Chamber Winner (2011)
Intercontinental Championship (1x)
EXO Money in the NWE
Television Championship (1x) - as Paul Blackwade
Nie wiem czy tu to napisać czy gdzie, ale ładniej by chyba wyglądało umieszczone pod zegarami.
Osiągnięcia:
Ciekawe czy i was posądza o plagiat... Swoją droga pomysł mi się podoba,a wykonanie mniej. Według mnie powinno być to dłuższe,tak by liczniki były dopiero pod tym. Oprócz tego dodałbym wygląd tych pasów i przesunął Pasy TT na środek. Udoskonalić ,a będzie super!
Ablazir
Championships:
1x Televison
1 x Hardcore
Championships as another characters:
1 x Tag Team with R-Truth as Mark Henry
Posądzą? Ciekawe niby za co. A nawet jeśli to co z tego? Wystarczy ich olać bo to nie jest plagiat. Tak samo my możemy wiele fedów osądzić, że mają zegarki i co z tego? I tak nic w ten sposób nie wygramy a jedynie stracimy czas i chęci.