Przeglądałem różne serwisy informacyjne odnośnie wrestlingu i natknąłem się na coś ciekawego odnośnie Johna Cena'y, albo inaczej.. "Juana Cena'y". Sam Cena na Twitterze napisał jakoby miał już zakupione bilety na następne, 3-godzinne RAW i pojawi się na nim w charakterze fana. Dodatkowo, na tejże gali ma pojawić się Juan Cena i z tego co wiem ma to być zawodnik w masce. Czy to sam Cena? Czy może to ktoś inny przebiera się za niego? Po necie chodzą różne głosy odnośnie i jednej i drugiej wersji jednak fakt ten zweryfikuje dopiero następne RAW, a ja jestem odnośnie tego faktu trochę.. zniesmaczony (?) takim obrotem sprawy - zwolnienie to zwolnienie (mimo, że storyline'owe, ale jednak). Co wy o tym sądzicie?
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko
Jak na moje to Cena nie powinien się pojawić przynajmniej przez następnych kilka miesięcy (do RR co najmniej.) Storyline, storylinem.. Ale zwolnienie to zwolnienie, jak Levsky mówił z resztą. Ten cały Juan to straszna kicha i nie wiem czy to nie będzie największy minus całego story.
Mr.Anderson
Zwycięstwa: 1 Remisy: 0 Porażki: 0
Przypomina mi sie sytuacja z bodajże Mizem, jednak nie jkestem co do tego w 100% pewny. On też został zwolniony i wrócił jeko zawodnik w masce. Ciekawe, czy jasiek zrobi to samo, jednak moim zdaniem też Juan to bd straszne dno.
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
3x Tag team champion(Now)
1x Intercontinental Champions
1x Hardcore Champion
Tylko TedzikX, Miz jako zawodnik w masce się pojawił, nikt nawet nie podejrzewał, że to będzie on - nikt nie wywnioskował tego z postury ciała i to było zaskoczenie. A tutaj? Od razu będzie wiadomo, chociażby po muskulaturze.
Mmm.. nope..
Achievements as Leviathan:
» 1st Royal Rumble Match Winner in the NWE History;
» NWE Unified (Undisputed) Champion (1x);
» NWE World Heavyweight Champion (4x);
» NWE Champion (2x);
» NWE Tag Team Champion (1x);
» Leader of most dominant stable in the NWE - the Chosen Ones;
» Former face of Extreme Overdose/Entertainment Xtreme Overdose;
» One part of the Antidote (w/ Shine Tsu-Hiko);
» General Manager of Clash;
» NWE Awards (2011): Most Hated Wrestler, Most Devoted User;
Last match:
» Jersey Encounter Triple Threat Match (30 Minute Iron Man Hell in a Cell Match) for Vacated NWE Championship Title
Matt "Leviathan" Levsky def. David Philips and Shine Tsu-Hiko