Na razie nie ma jeszcze par 1/8, ale zaprasza do dyskucji, kto wygram w tym roku?
Osobiście sądzę, że duże szanse jak zwykle mają Fc Barcelona, Inter Mediolan.Chelsea Londyn. Man Utd, oraz może jeszcze znienawidzony przezemnie Real Madryt. Jednak Arsenal może namieszać, ogólem w tej edycji zespoły grają na prawdę dobrze i ciężko wskazać faworyta całych rozgrywek.
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
3x Tag team champion(Now)
1x Intercontinental Champions
1x Hardcore Champion
Ja stawiam na Fc Barcelona lub Totenham Hotspur. Liczę, że właśnie taki finał zobaczymy i to Barca wyjdzie zwycięsko. Na Real nie mam co liczyć, odpadną w 1/8 jak rok temu. Ciekawi mnie Arsenal, który ostatnio słabo wychodzi w lidze - porażka z Totenham, jak i w LM - porązka z Bragą.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
O_O Tottenham jak nie odpadnie w następnej rundzie to będzie miał powody do dumy. Real się rozkręcił, i nie wierzę żeby nie dotarli do półfinału. Liczę też na Chelsea, i ich powrót do formy. Najmniej trawie Barcelonę i United, proszę niech odpadną w 1/8...
Mr.Anderson
Zwycięstwa: 1 Remisy: 0 Porażki: 0
W tym roku widzę 4 faworytów : Real, Barca, Arsenal i Manchester
jestem za tymi pierwszymi lub ostatnimi. Największe szanse daję Realowi którzy w tym sezonie są niesamowici. Druga drużyna to nienawidzona przeze mnie Barca, a na trzecim miejscu ex aequo dalbym Man U i Arsenal. Real dysponuje w tym roku potężnym składem i ma najlepszego trenera świata. Do tego Ronaldo jest w b. dobrej formie. Barca natomiast od kilku lat prezentuje to samo i myślę, że tym razem piękna gra i Messi nie starczą. Manchester za to ma w składzie ciekawego Hernandeza i Rooney w końcu strzelił gola, co prawda z karnego, ale teraz będzie mu łatwiej. Arsenal w tym sezonie gra bardzo fajnie. Stawiam na Real. Chciałbym zobaczyć Gran Derbi w finale zakończone rzutami karnymi z Dudkiem w bramce Realu
Pary 1/8 zaczynamy typowanie faworytów
1) AS Roma - Szachtar Donieck - Myślę, że Włosi wygrają bez większych problemów
2) AC Milan - Tottenham Hotspur- Stawiam na Anglików, ponieważ lubią zaskakiwać,a jedna włoską drużynę już rozbili
3) CF Valencia - FC Schalke 04 - Valencia gra dużo lepszą piłkę od niemców i wynik tej rywalizacji rostrzygnie się już w 1 meczu
4) Inter Mediolan - Bayern Monachium- Myślę, że Bayern wygra, dużo lepiej prezentuje się w lidze niemieckiej
5) Olympique Lyon - Real Madryt - Mam nadzieję, że Francuzi zatrzymają Cristiano Ronaldo i resztę żelków :-)
6) Arsenal Londyn - FC Barcelona- Innego faworyta nie widzę. Barca pewnie powtórzy sukces z ubiegłego roku gdzie rozbiła Arsenal 4-0
7) Olympique Marsylia - Manchester United- Stawiam na Anglików, ponieważ grają bardzo dobra piłkę, jednak wszystko bedzie zależeć od tego jak z skutecznoscia Rooneya.
8) FC Kopenhaga - Chelsea Londyn- CHelsea mimo kryzysu powinna sobie poradzić z takim słabym rywalem jak Kopenhaga .
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
3x Tag team champion(Now)
1x Intercontinental Champions
1x Hardcore Champion
W rywalizacji Szachtar - Roma stawiam na Ukraińców, lubię tą drużynę i jest ciekawsza niż Roma. Milan z Tottenhamem, faworytem jest będący w dobrej formie w tym sezonie Milan, ale wolałbym żeby Włosi powypadali i lubię Koguty, którzy też są w tym sezonie liczącą się siłą Premiership. Schalke moim zdaniem już nic nie ugra w lidze więc dadzą z siebie 100 % i rozjadą Valencię. Inter - Bayern, Ci drudzy zemszczą się na słabej w tym sezonie drużynie Beniteza i wywalą ich z LM już po pierwszym meczu sobie to zapewniając. Lyon - Real, Real rozwali Lyon, tu nie widzę szans na niespodziankę. Arsenal - Barca, faworyt wiadomy, Messi i spółka zjadą Nasriego i spółkę. Marsylia - United, moja ulubiona drużyna, prowadzona przez Naniego zniszczy Marsylię już w 1-szym meczu. Chelsea - Kopenhaga, nie trzeba komentować...
Ostatnio edytowany przez Posi (2010-12-18 13:50:31)
1. Liczę na Shaktar pomimo, że Roma to jedyny Klub z tego żałosnego kraju który toleruję
2. Tutaj bezgranicznie zespół z Londynu.
3. Trudny wybór. Można spodziewać się bardzo wyrównanego starcia ale pewnie przesądzi jedna bramka. Stawiam na Valencię.
4. Tu jednak chyba Inter. Wiarę w Bayern straciłem już pół dekady temu.
5. Mecz wręcz na szczycie. Nie orientuję się w składzie i sile Lyonu. Real z taką formą powinie wygrać to.
6. Szkoda mi Barcy ale bezgranicznie A R S E N A L !!! Do boju Szczęsny!
7. MU, szkoda Marsylii
8. Pewnym faworytem jest Chealsea. Sukcesem dla drużyny z Danii jest sama gra w tej fazie.
Słabo się szykuje Liga Mistrzów...