Dawno nie robiłem żadnych plakatów, sygnatur i tym podobnych, toteż skłaniam się do stwierdzenia, że wyszedłem z wprawy.
Czy jestem zadowolony z tego plakatu? Po części tak. Podoba mi się to jak wygląda logo KoTN oraz Sandow.
Jednakże to nie moja ocena jest tutaj najważniejsza, a Wasza.
Zapraszam więc do komentowania.
Ostatnio edytowany przez Yaren (2013-07-06 11:04:50)
A ja powiem, że całkiem fajna pracka . Logo wygląda świetnie, bardzo dobry dobór postaci. Tzn. myślę, że Sarevok, jako były mistrz bardziej by się nadawał na miejsce Sandow'a, lecz nie jest źle i można przymknąć oko. Tło też nie takie złe. Wszystko jest na swoim miejscu ogólnie. Nawet obrazek oficjalnego theme
. Naprawdę fajnie to wszystko wygląda. Te napisy pod tym gdzie będzie PPV zamazane i nie widać co jest napisane, ale to chyba można tam olać. Wszystko fajne mi się podoba. I kolory i czcionki.
Co tu dużo mówić, Yaren powrócił w wielkim stylu (który to już raz)! Tak jak wspomniał logo i Damien Sandow jako arystokrata miażdzy i gniecie sami wiecie co. Reszta postaci to kwestia gustu,mnie jakoś one nie podeszły, ale nie będę się upierał by to zmieniać. Fakt ten zamazany tekst trochę psuje efekt i należałoby to poprawić. Ogólnie wątpię by ktoś zrobił lepszy plakat od tego...no chyba że sam Yaren.
"I am the voice of the voiceless!"
Karta postaci
>> STREAK <<
EXO: 34/9/16
PPV : 11/0/4
>> OSTATNIA WALKA <<
Tag Team Match - El Polaco & Edgar vs Randy Orton & Hunico - No Contest
>> OSIĄGNIĘCIA <<
The Best Luchador in NWE
1x International Champion - The last and the longest reigning International Champion (96 days)
1x Xtreme Champion (28 days)
1x World Heavyweight Champion (30.12.2012 - 07.04.2013 - 97 days)
Tekst jest specjalnie zamazany żebyście nie czytali tych pierdoł co tam popisałem heh.
Jedno słowo nasuwa się na usta - genialne. rewelacyjne jest to, że Sandow jest na przedzie i to w koronie! Fantastycznie zostało to zrobione. Apropos, kto to jest ten gość po lewej? Statham trochę nie za bardzo trafiony, bo ostatnio w federacji przeżywa ciężkie czasy. Rewelacyjne tło, jakby pałac. Yaren, jesteś geniuszem.
EDIT: Kurcze, nie poznałem. Chrisopher moim zdaniem jest okej.
Ostatnio edytowany przez El Ninho (2013-07-04 21:27:01)
El Ninho
Postać po lewej to Christopher Lillard, używający wyglądu Chrisa Sabina.
No to Lillard w tak krótkim czasie i już na plakacie. A ja gram tyle Orton'em i jeszcze mnie nie było żart
Plakat bardzo, bardzo dobry. Sandow z koroną? Genialne. Postacie z tyłu mogłyby być bardziej... symetryczne, reszta czyli tło, logo, nawet obrazek theme są bardzo dobre. Nawet bez zmian plakat jest bardzo dobry. Chyba mamy oficjalny plakat!
Record
Wins:9
No Contest:2
Loses:12
Last Fight:
Hunico d. Randy Orton, El Polaco, Edgar
Achievements
»First ever NWE Tag Team Champion (w/ CM PUNK as INNORMAL) (1x)
»Intercontinental Champion (1x)
»Hardcore Championship (1x)
»No. 1 Contender to Global Championship
»No. 1 Contender to World Heavyweight Championship (2x)
»Fight of the Year 2009 - vs Cody Rhodes
»Clash General Manager (Winning on Fallen Souls I)
"I am the killer of hopes, the killer of dreams"
vieiraa5
Nie wiedziałem jak się obecnie mają sprawy w federacji więc poprosiłem Pete'a o to żeby mi chociaż aktualnych mistrzów wymienił.
Natomiast ''mistrzowie'' skojarzyli mi się z królami ringu więc to właśnie ich umieściłem na plakacie heh.
Mi się plakat podoba, ale wiecie co? Dwukrotny mistrz NWE i jeszcze nie było nawet mojej facjaty na plakacie ;c
Foti
Trudno jest zrobić plakat na galę wrestlingową z gościem który z wrestlingiem nigdy nie miał nic wspólnego heh.
Dodana druga wersja.
Bobby'ego Stathama zastąpił Hunico.
Według mnie mimo wszystko lepsza wersja to ta ze Stathamem. Jakoś tak lepiej wkomponował się w tło.
Jestem zupełnie zielony, jeśli chodzi o sprawy graficzne, ale jestem pod ogromnym wrażeniem. Praca jest fantastyczna. Tło bardzo dobre, dobór postaci również. Lepsza wersja numer 1. Nie wiem, dlaczego, ale Hunico mi tam jakoś nie pasuje w tej masce. Wydaje mi się, że tą pracę można już uznać za oficjalny plakat.
Nie wiem czy moje zdanie się liczy, bo w ogóle nie znam się na grafice. Mnie się bardzo podobają oba te plakaty, ale jednak bardziej ten z Hunico. Świetne prace.
Streak:
2/0/2