Wczoraj zdecydowałem się pobrać Sony Vegasa (10 Pro) i postanowiłem rozpocząć przygodę z filmikami typu: Tribute/Promo/Titek czy też jakieś inne, mniejsze projekty. Poczytałem kilka poradników i właśnie dziś..Skończyłem swój pierwszy titantron. Ba! Swoje pierwsze video w życiu. Wcześnie w ogóle się tym nie zajmowałem więc to mój pierwszy raz. Wiem, że efekty i inne sprawy wizualne nie są perfekcyjne, ale mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej i w przyszłości będę mógł tworzyć np. Proma PPV dla NWE. To wszystko jest możliwe więc trzymajcie za mnie kciuki i zapraszam do oglądania mojego pierwsze wyrobu w karierze. Stworzenie tego czegoś zajęło mi kilka godzin (Niezdara ze mnie xD) i można by powiedzieć, że czuję się spełniony
Edit: Update
Ostatnio edytowany przez Physicx (2012-04-05 13:56:53)
Naprawdę dobry materiał jak na początki w Vegasie. Czcionki niezłe, momentami video nie pasuje do muzyki. Jednak, momentami dobrze użyłeś spowolnienia co dostosowało materiał to "klimatu piosenki". Jeśli chcesz rad śmiało pisz do mnie - znam ten program od kilku lat i mogę Cię nauczyć kilka tricków. Jeśli chcesz bawić się titrationami to napenwo pobierz - New Blue FX - paczka niezłych przejść i efektów video. Jednak moim zdaniem samo użycie spowolnianie video, zabawa kolorami wystarczy, aby materiał już wyglądał pro. Zobacz na moje 2 klipy - użyłem praktycznie kilku efektów.
Ostatnio edytowany przez Paatryk (2012-04-04 21:53:55)
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Nikt od Ciebie nie wymaga na samym początku czegoś wielkiego.. chyba, że Ty sam od siebie dużo wymagasz, to już inna sprawa. Titantron sam w sobie jest przyzwoity - szału nie ma, dupy nie urywa. Jednak ta muzyka + napisy + scenki dając coś ciekawego. Narazie wraz z Philipsem macie najciekawsze Titantrony z całego NWE, tyle Wam mogę napisać, pany
Pracuj nad tymi filmikami, bo tymi promami gal PPV to mnie zainteresowałeś :>
DREAM
Update. Dodałem jeden fajny efekt. Taka drobnostka.
Jak już wspominałem. Jestem n00bkiem (Początkujący) w tym fachu i jest to moje drugie w karierze video a zarazem promo King Of The NWE. Muzyki się nie czepiajcie, gdyż jest to moja propozycja na theme. Jeśli poznamy oficjalny Theme Song..Wstawię go zamiast tego. O ile Philips nie zmiażdży mnie czymś ze swojego repertuaru
Już niedługo pobiorę kilka fajnych pluginów i mam nadzieję, że moje filmy będą coraz lepsze
Pan Choinka na końcu miażdży . Tak na serio to jak dla mnie spoko promo i widać, że włożyłeś to sporo pracy i nie robisz tego "od niechcenia". Jak utrzymasz ten poziom to myślę, że kolejny element (po plakatach i grafikach walk) na stałe zagości do opraw gal NWE. Tak trzymać!
"I am the voice of the voiceless!"
Karta postaci
>> STREAK <<
EXO: 34/9/16
PPV : 11/0/4
>> OSTATNIA WALKA <<
Tag Team Match - El Polaco & Edgar vs Randy Orton & Hunico - No Contest
>> OSIĄGNIĘCIA <<
The Best Luchador in NWE
1x International Champion - The last and the longest reigning International Champion (96 days)
1x Xtreme Champion (28 days)
1x World Heavyweight Champion (30.12.2012 - 07.04.2013 - 97 days)
Muzyka trochę nie pasuje moim zdaniem, ale promo wyszło naprawdę ładnie. Plusem jest grafika, która wygląda naprawdę przyzwoicie. Jednak bez zadnych wejść czy coś. Zajebiste wejścia na tekst/obrazki są w pluginach New BlueFX. Y2J na końcu rozwala, jego mimika twarzy jest git. Co do przejść i efektów - szału nie ma, ale kto powiedział że promo bez efektów jest złe. Czekam na update z nową muzyką - coś w stylu Hollywood Undead - Glory <3 i kilka efektów od NewBlueFX.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Promo bardzo fajne. Muzyka tylko troche klimacik psuje ale tak to ok. Ładnie dopasowane postacie.
Jak już wcześniej pisałem na cb. Promo zrobione bardzo dobrze. Widać, że masz chęć i pociąg do takich rzeczy. Co do muzyki.. W sumie wszystko zależy od gustu, a jak wiemy, są gusty i guściki.
"Prawdziwym przegranym jest ten, kto poddał się w czasie walki..."
"Jak jesteś w czymś dobry, to bierz za to pieniądze."
----------------------------------------------
Wrestler on Clash!:
» Matthew Davidson
Streak:
» Wins: 6; Draws: 0; Losses: 3;
Achievements:
» Contender for Television Title
--------------------------------
Wrestler on EXO!:
» Sting