Zapraszam do dyskusji na temat wszystkich gal PPV z WWE.
Ostatnio odbyło się TLC. Co sądzicie o gali? Mnie szczególnie zainteresowała jedna rzecz. Mamy nowego WHC! Czy to jednak dobre dla Bryana? Możliwe,że zawiódł oczekiwania oficjeli i straci pas przed WM i tym samym nie wystąpi w walce wieczoru. Ciekawe jest też,czy Danile przejdzie turn. Z kim miałby teraz feudować?Z Big Showem, Barretem, Zaskorńcem słyszącym głosy, Heńkiem? Wydaję mi się,że nadchodzące SD! będą ciekawe. Mam tylko nadzieję,że American Dragon nie straci tytułu już na najbliższej gali jak Christian.
Ablazir
Championships:
1x Televison
1 x Hardcore
Championships as another characters:
1 x Tag Team with R-Truth as Mark Henry
Nie powiedziałbym, że zawiódł oficjeli.. gdyby tak było to zapewne odebrana by mu została w jakiś sposób walizki a ostatnio Daniel był solidnie sprawdzany - miał czas przy mikrofonie, miał walki w Main Evencie.. publiczność na niego bardzo dobrze reaguje a i na TLC dostał spory cheer przy wejściu z walizką. Ja się bardzo cieszę ze zdobycia mistrzostwa przez Bryana i mam nadzieję, że do WrestleManii dociągnie z pasem. Wreszcie jest szansa na żywsze walki o główny pas Smackdown. Jak nie straci on tytułu na kolejnym SmackDown to będę zadowolony.. z kim miałby feudować ? Mam nadzieję, że nie z Ortonem..
Osiągnięcia :
Mike Wiater :
- Chairman of the NWE;
-World Heavyweight Championship (2x);
- NWE Championship (1x);
- Hardcore Championship (1x);
- NWE Cruiserweight Championship (1x);
- NWE Intercontinental Championship (2x);
- HRE Championship (1x);
- King of the NWF 2010;
- Mr. Money in the Bank (EXO) 2010;
- Best Gimmick of the Year 2011;
- Best Gimmick of the Year 2012;
- Heel of the Year 2012;
- Best Storyline of the Year 2012;
Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście...
Na pewno nie zawiódł. Daniel to jest zawodnik, który ma naprawdę wielki potencjał i liczę, że WWE nie zniszczy tej postaci i potrzyma ten pas chociaż do Elimination Chamber. Co najwyżej WM. Z kim mógł by feudować Bryan.. Hm.. Wydaje mi się, że z Wadem. Najgorsze byłoby jakby do feudu mieli dać mu Big Show'a. Jak dobrze było widać na TLC i na RAW, że zadowolony jakoś nie jest tym bardziej, że pomagał mu zainkasować tą walizkę i któryś z tych panów na pewno by przeszedł turn.
Ostatnio edytowany przez Koper (2011-12-20 12:47:53)
Ja też jestem zadowolony z tego, że pas zdobył Bryan, gdyż po prostu znudzony już bylem Henrym jako mistrzem. Do tego wszystko teraz zmierza do heel turnu Big Showa, choć oczywiście mogę się mylić. Według mnie starcie (przynajmniej jedne, np. na Royal Rumble) jest nieuniknione. Na ostatnim SmackDown miał się odbyć pojedynek o pretendenta pomiędzy Big Showem, a Henrym, lecz nie doszło to do skutku, bo (jak Laurinaitus za pośrednictwem Otungi powiedział) Mark Henry nie był w dobrym stanie medycznym. Pewnie na następnej gali do tego dojdzie, zobaczymy.
A co powiecie na temat Royal Rumble. Jak zwykle dobrze się zapowiada z powodu jednego pojedynku, a mianowicie Royal Rumble Matchu. Jest to jedno z moich ulubionych PPV, więc chyba się nie zawiodę. Osobiście nie mam pojęcia kto w tym roku może to wygrać. Może Orton, Miz, Barrett, naprawdę nie wiem. A wy na kogo stawiacie?