Czas na wybieranie użytkownika miesiąca czerwca. Poniżej widać wzór jak trzeba głosować. UWAGA! Nie można głosować na siebie, wybieramy 5 osób i piszemy przynajmniej jedno zdanie za co dana osoba otrzymuje głos.
1.(Nick Usera) - (piszemy za co) 2.(Nick Usera) - (piszemy za co) 3.(Nick Usera) - (piszemy za co) 4.(Nick Usera) - (piszemy za co) 5.(Nick Usera) - (piszemy za co)
Spoiler:
Moje głosy:
1. Drew McIntyre - HB eXo, świetna robota jako booker
2. Philips - aktywny użytkownik i booker, zorganizował turniej w haxballa
3. Leviathan - HB Clash, piszę świetne galę i jest aktywnym adminem
4. Seed - organizuje sotw i piszę ciekawe posty na bs, duża działalność graficzna na forum
5. Xann - epickie posty na bs
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
1. WCW - Uratował eXo i za to należy mu się szacunek. Ogólnie aktywny i pomocny user.
2. Drew McIntyre - Objął na stałe eXo i został Hardcore Championem co mówi o jego postach na bs'ie.
3. Leviathan - HB Clash, prawdopodobnie powrót do aktywnej gry.
4. Czezik - Za wielką pomoc i genialne segi oraz walki.
5. Seed - SOTW, powrót do gry i ogólna aktywność.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
WCW - poratował eXo
Drew - Świetna robota przy eXo
Philips - ciśnie na dwie postacie, pomaga, komentuje i zrobił turniej Haxballa
Czezik - podobno bardzo pomocny
Paatryk - stara się rozruszać forum na wszelkie sposoby
1. Philips - Bardzo duzo pomaga, komentuje rowniez porzadnie, niesamowita aktywnosc
2. Leviathan - HB Clash, ale mam wrazenie, ze Ty nie masz zadnych planow, tylko freestylujesz : /
3. Czezik - Tak jak Philips, bardzo duzo pomaga
4. WCW - No w sumie to macie racje, wzial to EXO jak bylo trzeba.
5. Paatryk - Stara sie, komentuje, dziala, bardzo aktywny i od samego poczatku (powrotu) wartosciowy user
1. Leviathan - bez cienia wątpliwości. Bardzo dobrze wpasował się w pozycję Head Booker'a Clash, z tego co zdążyłem zauważyć, jest dobrym adminem.
2. Drew - jakby nie patrzeć, to on od 2 miesięcy jest cały czas przy eXo, mimo odejść i przyjść HB, to on jest niezmienny. Za to jeszcze został HB eXo i idzie mu to całkiem dobrze.
3. Philips - dużo go widze na forum, udziela się, komentuje gale obszernie, a nie to co niektórzy. A na dodatek prowadzi fajną postać.
4. Seed - Może to ja jestem wtedy kiedy on jest na forum, nie wiem, ale często go widze. Na dodatek dostał moderatora i raczej zasłużenie. Teraz go trzeba prosić, aby nas nie zostawiał na kolejne miesiące, tylko się rozgościł jak za dawnych, dobrych czasów
5. Czezik - Czarka dużo widzę na forum, jest to ułożony chłopak, którego lubię. Jeszcze jakby zaliczył powrót Ravenem to by było cudo. Aha, no i dużo pomaga przy eXo z tego co czytałem
DREAM
1.Drew - w końcu przejął eXo i bardzo się stara . Mam nadzieje , że zostanie przy pozycji HB i Moda
2.Leviathan - zajebiście prowadzi eXo i chyba wraca do gry zawodnikiem . Clash ma dużo szczęścia , że posiada tak dobrego HB .
3.Czezik - w ostatnim czasie bardzo dużo mi pomagał . Widać także, że stara się dla NWF , pisze segi/walki - sam nie wiem co tam . Tak czy inaczej głos na niego .
4.WCW - Chociaż jeden wziął eXo gdy była taka potrzeba . Sam nie wiem..Możliwe , że gdyby nie on eXo nadal nie było by w czyiś rękach i nadal byłyby ciągle zmiany HB . Gratulacje dla niego .
5.Seed- SOTW , grafika dla forum..jest po prostu zajebistym grafikiem , a w dodatku ostatnio pomaga przy galach . Zasłużony awans.
1. Drew - HB eXo, booker, a teraz mod. Zasłużył na to.
2. WCW - Uratował nam eXo. Człowiek na którego można liczyć w najgorszych sytuacjach i wiadomo, że nigdy nie zawiedzie!
3. Philips - Booker, aktywny i miły user. Bardzo pomocny, rozrusza rozmowy.
4. Leviathan - Aktywny user, HB Clash, admin, a wcześniej mod. Więcej chyba nie trzeba mówić.
5. Seed - Z tego co widzę jest moderatorem. Prowadzi sotw, pomaga graficznie fourm, udziela się...
Userami miesiąca czerwień zostają head bookerzy eXo i Clash:
Leviathan & Drew McIntyre
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)