Oto moje rysunki zawodników WWE/TNA robione w Gimpie. Rysuje się normalnie ołówkiem. Zapraszam do oglądania i komentowania!
#1 - Jeff Hardy (kolorowy render)
#2 - Kelly Kelly
#3 - Anderson
#4 - Bully Ray
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Robione ołówkiem w GIMPie!? OMFG! Zajebiste! Najbardziej podobają mi się rysunki z Andersonem i Bully Rayem. Naprawdę są zajebiste.
Zwycięstwa: 3 | Bez Rozstrzygnięcia: 0 | Porażki: 2
Patrykos - zjabiste.
Chyba też zobaczę co umiem xd
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
Nowe rysunki! - Kliknij w link.
Raven - http://images40.fotosik.pl/931/1e49faedd7c7f6df.jpg
Neal - http://s3.ifotos.pl/img/JesseNeal_hwprssr.png
Taker - http://s3.ifotos.pl/img/badass_hwprssn.png
Zawodnicy:
Osiągnięcia:
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
Nowy rysunek! - CM Punk
Komentujcie...
Zawodnicy:
Osiągnięcia:
Oczy Punka trochę dziwnie wyglądają, ale poza tym rysunek wypadł zajebiście. Z twoich poprzednich prac wyróżnię jeszcze Andersona, Neala i Ravena. Ogólnie wychodzi ci to wyjebanie, czekam na następne prace.
Kurt Maxim
World Heavyweight Championship (2x)
Hardcore Championship (1x)
EXO Elimination Chamber Winner (2011)
Intercontinental Championship (1x)
EXO Money in the NWE
Television Championship (1x) - as Paul Blackwade
Sądziłem, że rysunki rysowane ręcznie przez Ciebie, ale tym ołówkiem w GIMP-ie to mnie zaskoczyłeś. Zerknąłem jeszcze na wcześniejsze i muszę stwierdzić, że jak na ołówek w GIMP-ie to jest bardzo dobrze. Najbardziej spodobały mi się: Bully Ray, Anderson i.. właśnie Twoje ostatnie dzieło CM Punk. Twórz dalej
DREAM
Pracki w pierwszym poście widziałem na WFG jednak te dalsze są super. Najlepszy z Punkiem i z Ravenem. Najbardziej oddaje realność. 10/10 za te które wymieniłem a za wszystkie 8/10.
Ręcznie też rysuję (raczej szkicuję). W najbliższym czasie postaram się wysłać jakieś pracę do mojej galerii. Dziękuje za komentarze.
Ostatnio edytowany przez Paatryk (2012-04-04 15:15:26)
Zawodnicy:
Osiągnięcia:
NOWE PRACE! - Moje szkice z nudnych lekcji (tym razem prawdziwy ołowke poszedł w ruch) - zapraszam do komentowania.
Jakość zdjęć jest fatalna. Ale jak na zdjęcia zrobione w nocy bez światła (tylko lampka i światło z monitora) nie jest źle.
Joker - http://s3.ifotos.pl/img/Zdjcie019_repheqe.jpg
Vendetta - http://s6.ifotos.pl/img/Zdjcie019_repheqr.jpg
Joker V2 (nie z filmu) - http://s6.ifotos.pl/img/Zdjcie019_repheaa.jpg Kapelusz dorysuję na najbliższych lekcjach.
J-Dog z HU - http://s6.ifotos.pl/img/Zdjcie019_rephear.jpg
Zabuza - http://s6.ifotos.pl/img/Zdjcie019_repnhap.jpg
Zawodnicy:
Osiągnięcia:
Vendetta < 3 Epicko Ci wyszedł, nie ma zastrzeżeń. Trochę Ci nie wyszły usta pierwszego Joker'a, ale ogółem to jest wszystko dobrze, a jakoś sama w sobie nie jest zła. Dziel się dalej swoimi pracami.
O kurwa ale rysunki.. Paatryk masz talent nie zmarnuj go i dalej wykonuj swoje dzieła jeszcze lepsze
.:Character Card:. :
Nick Jeffers
.:Streak:. :
2/0/2
.:Achievements:. :
NOWA PRACA! - Dante art...
http://s6.ifotos.pl/img/Zdjcie019_rexxsxs.jpg
Komentujcie.
Zawodnicy:
Osiągnięcia:
To może wyjątkowo skomentuję. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to kawałek włosów wygląda jakby to był jakiś kolec wystający z nosa. Trochę ciężko określić w jakiej on jest dokładnie postawie, ale wygląda jakby był w ruchu i wg mnie włosy powinny być bardziej dynamiczne. Ręce jak dla mnie zdecydowanie za chude. Nie wiem od jak dawna rysujesz, ja w ogóle nie rysuję i nigdy czegoś takiego nie stworzę, pracka niezła, ale wymaga dopracowania (jeśli można tak powiedzieć).
Legenda ocen komentarzy
Wolf
HBK
21 w - 6 p - 2 nc (End of Career)
Last Fight: HBK vs Wiater vs Peżan (KotN)
Pierwszy i wciąż jedyny zawodnik, który w swojej karierze zdobył wszystkie pasy federacji.
(1x Hardcore, 1x Unified, 2x TT, 1x ITC).
Sarevok
Return stats - 2012
Clash: 14 w - 1 p - 2 nc (Last Fight: Clash #121)
EXO: 4 w - 5 p - 1 nc
Old stats
35 w - 18 p - 1 nc
3x TT Champion
2x NWE Champion
2x Hardcore Champion
1st and only winner of Empty Arena Match in NWE
King of The NWE 2012
~ 1st Hall of Famer
~ 1st EXO HB
~ Secret Stipulations
~ Guest Commentators
~ Indigo
~ System pushu Lodge
~ Wrestling Inspiration <- zapraszam
Zgodzę się z HBK'em. Ręce zdecydowanie za małe w efekcie czego trochę odstają od całej reszty. Jeśli ta postać jest w ruchu czy tam nie wiem..''Leci'' w powietrzu to jej włosy powinny być takie trochę..No nie wiem? Porozrzucane? W końcu są długie więc wiatr powinien je unosić Ależ ja mam wyobraźnię. Wracająć jednak do włosów...Jak trafnie określił HBK. Ten jeden pąk wygląda jakby wystawał z jego nosa : P Ostatnią rzeczą do, której na siłę można się przyczepić to twarz postaci. Wygląda trochę wieśniacko. Zrobiłbym nie co większe oczy i..No nie wiem. Mniejszy uśmiech : P Ale to tylko moje odczucia. Sam kiedyś rysowałem i robiłem to trochę inaczej. Cała reszta bardzo mi się podoba. Genialnie narysowany płaszcz. Dobre cieniowanie ; ) Czekam na więcej rysunków z pod twojej ręki ;p Komentarz dość ubogi, ale brakuje mi dzisiaj weny.