Interesuje się ktoś tenisem ziemnym? Bo ja tak. Ostatnio oglądałem prawie wszystkie mecze w Queens Clubie i na Roland Garros. Moi ulubieni tenisiści do John Isner i Andy Murray. Osobiście też gram w tenisa ale amatorsko. Jak myślicie kto wygra tegoroczny Wimbledon?
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
Ja interesuje. Ja teraz rzadko oglądam mecze tenisowe, ale częściej gram w niego. Umiem co nieco. 7 lat może coś znaczy . Moimi ulubionymi to Andy Roddick i Roger Federer. Chociaż podziwiam też Nadal'a za szybkość i wytrzymałość.
Jeśli chodzi o Wimbledon- Federer. Może i Nadal jest No1, ale Federer to mistrz na kortach trawiastych i jak Fedex się zmotywuje to w finale wygra z Nadalem.
Nadal będzie górą
Moim zdaniem Djoko coś powalczy i Murray. Ale może jakaś niespodzianka i Tsonga, bo on na trawiastych wymiata.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Streak:
Win-20
No Contest -2
Losses- 16
Osiągnięcia:
1x Pretendent do pasa TT
1x Pretendent do pasa IN
1x pretendent do pasa WHC
1x Pretendent do pasa Extreme
Pretendent do wszystkich pasów dostępnych na EXO
Ostatnia walka
Alvaro Jurado Vs Dave James - Win
Jeśli chodzi o tegoroczny Wimbledon, możemy spodziewać się arcy ciekawego finału . Moimi ulubionymi tenisistami są Roger Federer i Andy Murray. Kto zagra w finale? Myślę , że będą to jednak Federer i Rafa Nadal, ale zwycięzy zswajcar , 16- krotny triumfator turniejów wielkoszlemowych.
Bobby Roode
0/0/0
Ostatnia walka:
Osiągnięcia: