Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
3x Tag team champion(Now)
1x Intercontinental Champions
1x Hardcore Champion
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
1x Hardcore Champion
Nowa pracka prosze o kemnty
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
1x Hardcore Champion
Praca nie przypadła mi do gustu. Może i tło wygląda fajnie, ale sam render i efekty na niego nałożone prezentują się ohydnie.
Zawodnicy:
• Ryan Kennedy (Streak - 8/2/1)
• Patrick Taylor (Streak 6/6/0)
Osiągnięcia:
* 1x International Championship (56 dni, 5 obron)
* Twórca stajni Vengeance oraz zakończenie Fallen Souls III atakiem na mistrza WHC - Charlesa Daavisa
* 1x Intercontinental Championship (70 dni, 2 obrony)
* 2x Hardcore Championship - Zwycięstwo turnieju Ravena (przed Bad Blood), Strata podczas On The Edge na rzecz Bobby'ego Stethama, odzyskany na Golden Night, ponownie utracony podczas Summer Frenzy w pojedynku z Sarevokiem;
* eXo - po debiucie streak 15:0 bez porażek w walkach indywidualnych. Przerwał Szczuru
* Contender's for TT Titles (/with Jeff Jarrett)
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
1x Hardcore Champion
Dla Hardyza
Ted DiBiase jr
Osiągnięcia
1x Hardcore Champion
Wypowiem się ogółem na temat Twoich prac. Kolorystycznie są nawet dobrze, jednak jak jest to miejsce postaci Twojej pracy, to jest tam trochę przesadzone (za dużo wszelkich kolorów). Jeśli wiesz o co mi chodzi. A poza tym miejscem z postacią całą sygna wydaje się traka trochę pusta, brak jej tego czegoś, co by zapełniło tę pustkę. A jakiś fajny napis np.? Też tego brakuje. Nie jest wcale trudno znaleźć fajną czcionkę. Pomyśl trochę nad sygnami, bo widząc Twoje poprzednie prace, możesz powrócić do dawnej formy, czego Ci życzę. Tak więc, pracuj po prostu .